doorbreekdecirkel header doorbreekdecirkel header

Over de auteurs

Over Frank Kwakman
Prof. dr. Frank Kwakman is bijzonder hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit. Hij adviseert, publiceert, doceert en verricht onderzoek op het gebied van marketing en strategie bij professionele dienstverleners. Hij is managementconsultant van huis uit, werkte bij grotere bureaus en zette een eigen adviesbureau op. Richt zich vanaf 2002 exclusief op de markt van professionele dienstverlening. Van zijn hand verschenen diverse bekende publicaties op dit gebied zoals 'Professionals & Acquisitie', 'Personal branding' en 'De toekomst van professionals'. Als docent verzorgt Kwakman masterclasses aan verschillende universiteiten en hogescholen. Zijn onderzoek staat in teken van de ontwikkeling van de professionele dienstverlening in Nederland tegen de achtergrond van de veranderende markt.

Over Cris Zomerdijk
Cris Zomerdijk is associate partner bij Holland Consulting Group. Hij is gespecialiseerd in het versterken van klantgerichtheid, ondernemerschap en innovatie bij dienstverlenende organisaties.

Cris heeft, geeft en creëert enthousiasme, ondernemerschap en positieve energie. Hij ondersteunt (management)teams bij het ontwikkelen en realiseren van hun strategie. Aandacht voor inhoud én proces speelt een essentiële rol in zijn werkwijze.

Hij geeft trainingen en advies op het gebied van strategie- en verandermanagement. Verder verzorgt hij aan de Maastricht School of Management en Rotterdam School of Management regelmatig (gast)colleges voor professionals. In samenwerking met de Nyenrode Business Universiteit doet hij (markt)onderzoek naar prestatieverschillen binnen dienstverlenende organisatie. Met zijn enthousiasme en positieve energie maakt hij individuen en teams bewust van hun kwaliteiten en helpt hen verandering in gang te zetten.


Afdrukken E-mailen Facebook Twitter Linkedin Google Bookmarks